Relaties

Duurzame relaties zijn essentieel voor succes in de maak-industrie. Bij Jatec en de andere bedrijven binnen Andra Tech Group koesteren we de relaties die we opbouwen met onze klanten en we investeren elke dag om deze verder te verstevigen. We realiseren ons als geen ander dat alleen als onze relaties succesvol zijn, wij succesvol kunnen zijn. We werken dan ook graag samen aan innovatieve oplossingen om de lat steeds hoger te kunnen leggen.

Een samenwerking gebaseerd op begrip

Wij geloven sterk in open communicatie om elkaar diepgaand te begrijpen. Niet alleen willen we de specificaties van jouw product kennen, maar ook de toepassing begrijpen. Onze toegewijde teamleden luisteren aandachtig naar je ideeën, uitdagingen en doelstellingen.

Vooral als we vroeg betrokken worden in het ontwerp proces van jouw mechanica (early design involvement) dan acteren we als integraal onderdeel van jouw team. Vanaf het begin van je project werken we nauw samen om je behoeften te begrijpen en onze expertise in te zetten.

Een toegewijd team

Ons team is gepassioneerd, toegewijd en flexibel. We staan altijd klaar om in te spelen op jouw veranderende behoeften. Dankzij onze diepgaande kennis van de diverse industrieën zijn we in staat proactief te handelen en oplossingen te bieden die de verwachtingen overtreffen.